schiuri HEAD KORE X 85 2023, black/blue, grip walk, woodcore, graphene + Head PRW 11 ( stare TOP )
Folosit stoc epuizat
Reducere 49%
3 600 lei

1 850 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY230622
Fabricant:
HEAD
Legături:
Head PRW 11
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Freeride / Freestyle / All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Cele mai vandute:
Cele mai vandute

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Oricare ar fi „ea”, seria Head Kore o are în pică. Combinația lor de greutate redusă, performanță excepțională la coborâre și puțin Head atinge punctul ideal pentru o gamă largă de schiori, creând o gamă remarcabilă de freeride. Schiurile Head Kore 85 X iau aceeași formulă și o adaptează pentru schiorul de zi cu zi. Cu o talie de 85 mm sculptată tare, construcție durabilă a capacului sandwich și un raport impresionant rezistență/greutate, Kore 85 Xs sunt performanți de munți extrem de capabili, care oferă încredere la fiecare pas. Un Kore accesibil și accesibil pentru noi ceilalți.

Tip basculant

Allride Rocker – Rocker care se simte la fel de bine pe zăpada antiglonț, cât și în pulbere. Acest profil folosește creșterea timpurie a vârfului cu cambra obișnuită pe tot restul schiului. 20% rocker – 80% camber.

Miez

Miez de lemn ușor Karuba / plop – Utilizarea lemnului de karuba în miez vă oferă echilibrul perfect între densitate, durabilitate și greutate.

Laminate

Grafenul – Grafenul este cel mai puternic și mai ușor material cunoscut omului. Integrarea grafenului în construcția schiului are două beneficii esențiale: o reducere a greutății și o creștere a performanței.

Pereții laterali

Construcție Sandwich Cap – Datorită proprietăților unice ale grafenului, Superlite Sandwich Cap Construction utilizează mai puțin material, dar crește capacitatea de răspuns, permițând schimbări mai rapide și mai precise de la margine la margine. Schiul suprem pentru plutire și reactivitate.

Baza

Bază structurată UHM C – Același material de înaltă calitate folosit în schiurile de curse Head, lider mondial, este folosit aici. Baza de alergare structurata diferita pentru toate conditiile.