placa snowboard copii BURTON PROCESS SMALLS, FLAT TOP, CHANNEL, twin shape
Delivery
Folosit Pe stoc recomandăm
Reducere 50%
1 900 lei

950 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
SN230075
Fabricant:
BURTON
Pentru cine:
Femei / Copii / Juniori
Profil:
Flat / Rocker
Cele mai vandute:
Cele mai vandute
Lungime:
130; 138;
Parametri:
26,5-23,1-26,5 (130cm); 27,2-23,5-27,2 (138cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

PREȚUL NU INCLUDE LEGĂTURILE: Legăturile vi le puteți cumpăra ulterior în funcție de sortiment în secția LEGĂTURI PENTRU SNOWBOARD.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<p>

Snowboardul preferat al echipei Burton, adaptat pentru copii - Burton Process Smalls Snowboard. Având în vedere progresia, Process are margini Rail Ready™ pentru a crea o călătorie fără prindere, perfectă pentru parcul de teren. Imaginați-vă că alunecați cutii, tăiați zăpada și sculptați restul cu stil și ușurință. Da, acest tip de călărie este posibil datorită Flat Top Rocker de la Burton, făcând placa foarte stabilă, previzibilă și fără închidere pentru o învățare ușoară. Snowboardul Burton Process Smalls îi va face pe tineri să se simtă confortabil în parc și nu numai.

Tip basculant

Flat Top – Un profil plat între picioare înseamnă stabilitate, echilibru mai bun și control continuu al marginilor. Vârful și coada se ridică cu o ridicare devreme în afara picioarelor pentru senzația de slăbiciune, fără prindere, la care te-ai aștepta de la rocker.

Contracta

Happy Medium – Ideal pentru călăreții care nu vor niciodată să fie limitati sau reținuți. Vă oferă precizie de viraj și aterizări cush, dar nu este suficient de moale pentru a face o călătorie rapidă să pară veverita.

Twin Flex – A avea un twin flex indică faptul că placa ta este perfect simetrică în flexibilitate de la vârf la coadă, astfel încât să obții o plimbare mai echilibrată și mai previzibilă.

Filet-O-Flex – Unii cicliști doresc o placă mai flexibilă fără a sacrifica performanța. Filet-O-Flex rezolvă această provocare cu un profil ultra-subțire care creează plăci moi care se rupe cu stabilitate, durabilitate și aderență maxime. Un beneficiu suplimentar este suspensia subtilă și căptușeala sub picioare.

Formă

Forma dublă – perfect simetrică pentru o plimbare echilibrată, care este la fel de versatilă atunci când este condus obișnuit sau comutator. Jib, spin, stomp și unt cu un echilibru mai mare de mobilitate în stil liber și stabilitate asemănătoare pisicii, indiferent în ce direcție îl îndreptați.

Scoop Pro-Tip™ – Funcțiile Burton de modificare a vârfului și a cozii se reunesc pentru a oferi călăreților o plimbare fără captură în parc, la toaletă sau în backcountry. Acest design exagerează vârful și coada, ridicând marginile, creând o călătorie jucăușă și iertatoare.

Miez

Miez Super Fly® 800G certificat FSC™ – Ușor și mac! Acest miez de lemn multi-specie este construit cu laminate verticale cu densitate dublă cu greutăți alternante de lemn. Acest lucru produce un snowboard extrem de ușor, cu performanțe de lungă durată. Certificarea FSC™ asigură că produsele din lemn sunt recoltate din păduri bine gestionate care oferă beneficii de mediu, sociale și economice.

Dualzone™ EDG™ – Granulația lemnului este poziționată perpendicular de-a lungul marginilor degetelor și călcâiului. Engineered Grain Direction vă oferă o reținere constantă a marginilor și o rezistență suplimentară.

Laminate

Fibră de sticlă Biax™ – Oferă plăcii o senzație de braț și parcare, prin înmuierea flexiunii de torsiune.

Baza

Extrudat – Viteză, rezistență și pop într-o bază care necesită puțină întreținere.

Bază tăiată cu matriță – Culoarea de bază afișată poate să nu fie disponibilă. Culorile de bază pot varia.

Margini

Rail Ready™ Tune – Marginile sunt teșite, astfel încât să puteți glisa cutiile fără a prinde o margine. Dar încă mai ai suficientă prindere pentru a tăia și a sări.

Compatibilitate cu legături

The Channel™ - Mai puternic, mai rapid, mai ușor și mai reglabil - The Channel™ vă oferă controlul suprem asupra poziției și a plăcii dvs. într-un design compatibil cu toate companiile majore de legături (nu doar cu Burton's).

Produse similare

Au cumpărat și clienții