clăpari schi ATOMIC HAWX 130, BLACK/red, DYNASHAPE, FLEX 130, THINSULATE, ATOMIC PLATINUM, micro macro ( stare TOP )

Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 65%
2 350 lei

825 lei

Tabel conversie
Mondo Point:
Men´s Shoe Size (Canada/USA):
Women´s Shoe Size (USA):
Europe:
U.K.:

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LK_0868
Fabricant:
ATOMIC
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Tip clăpari:
Race / All mountain
Mărime MONDO:
26; 26.5;
Schelet în mm:
305 (26cm); 305 (26.5cm);
Flex index:
130;

Claparii nu au fost niciodata cel mai usor componet al echipamentului tau de schi, insa modelul Atomic Hawx Ultra 130 pentru barbati a fost conceput avand ca scop obtinerea unor performante de top cu reducerea greutatii la un valoare cat mai mica.

Constructia carcasei exterioare are la baza tehnologia Progressive Shell prin care grosimea poliuretanului si a grilamid-ului din constructie este adaptata in functie de gradul de solicitare al respectivei zone, rezultatul fiind o greutate totala redusa cu pana la 25%.
Tehnologia True Flex, intalnita tot la exterior, mentine valorile flexului constante indiferent de temperatura de afara, oferind siguranta si confort in orice conditii, in timp ce sistemul Power Shift permite atat ajustarea unghiului descris de partea superioara si inferioara a carcasei cat si modificarea indicelui de flexie prin simpla rotire a unui surub.
Ciorapul este construit din spuma cu memorie, termoformabila, ce ia forma piciorului evitand astfel orice problema legata de incompatibilitate utilizator-clapar, acesta beneficiind totodata si de o izolatie 3M Thinsulate ce mentine la interior o temperatura constanta indiferent de vremea de afara.
Banda ajustabila cu arici de la partea superioara impreuna cu cele 4 clape din aluminiu adapteaza claparul dimensiunii piciorului pentru a facilita un transfer eficient al energiei catre schiuri.


Caracteristici :

- True Flex : Materialele din compozitia carcasei mentin valori constante ale flex-ului indiferent de temperatura de afara oferind siguranta si confort

- Progressive Shell : Constructie ce optimizeaza grosimea carcasei in functie de stresul la care este supusa respectiva zona, avand astfel o grosime mai mare in ariile intens solicitate repsectiv mai mica in rest; rezultatul este o greutate totala cu pana la 25% mai mica.

- Energy Backbone - Ranforsare la nivelul partii posterioare a carcasei claparului pentru mai multa putere si control

- Power Shift : Tehnologie ce permite atat ajustarea unghiului descris de partea superioara si inferioara a carcasei cat si modificarea indicelui de flexie prin simpla rotire a unui surub

- Memory Fit : Tehnologie ce permite claparului sa se modeleze, la temperaturi inalte, dupa anatomia piciorului celui care il poarta gratie materialelor folosite in compozitia sa

- Grilamid Cuff : Grilamid folosit pentru partea superioara a carcasei

- PU Shell : Poliuretan folosit pentru partea inferioara a carcasei

- Platinum Liner with 3M Thinsulate : Izolatie usoara si performanta, ofera pierderi minime de caldura, respirabilitate optima si o rezistenta crescuta la umezeala gratie proprietatilor hidrofobe

- 50 mm Velcro Strap : Banda ajustabila cu arici Velcro la partea superioara

- 6000-Series Alu Buckle : Clape reglabile din aluminiu

- Flex : Tare

- Profil : Ingust

Produse similare

Au cumpărat și clienții