clăpari schi LANGE RX 100/90 BLACK/green, ULTIMATE control, FLEX adj. ALU, CANTING, CONTROL fit

Delivery
Folosit Pe stoc recomandăm
Reducere 67%
1 950 lei

650 lei

Tabel conversie
Mondo Point:
Men´s Shoe Size (Canada/USA):
Women´s Shoe Size (USA):
Europe:
U.K.:

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LK_0948
Fabricant:
LANGE
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat / Expert
Tip clăpari:
Race / All mountain
Mărime MONDO:
25; 25.5; 26; 26.5; 27; 27.5;
Schelet în mm:
296 (25cm); 296 (25.5cm); 306 (26cm); 306 (26.5cm); 316 (27cm); 316 (27.5cm);
Flex index:
100;90;

Echilibrul perfect intre performanta si confort.
Proiectat sa livreze puterea si precizia pe care o doresc cei mai devotati schiori all-mountain, noul RX 100/90 ofera un pedigri de curse impreuna cu un sistem de potrivire de performanta mare.
Noua constructie de carcasa Dual Core si linerul Dual 3D integrate perfect, asigura o mulare perfecta pe picior, precizie si putere de transmisie.


- Dual Core : Pe masura ce schiati si va flexati in clapar, Dual Core se comprima si se extinde activ -valorificand energia potentiala pentru a furniza o putere explozia, pocnet si recul.
Imaginati-va precizia si reactia de Cupa Mondiala, incaltarea si descaltarea rapida, si un nou nivel de performanta al claprilor de schi, la fel de reactivi si de dinamici precum propriul corp.

- Dual 3D Liner Sport : Sosetele interioare Dual 3D sunt preformate pentru a se potrivi cu carcasa interioara, pentru a oferi cea mai precisa si riguroasa transmisie de putere, si pentru a oferi cea mai confortabila potrivire anatomica.
Versiunea Dual 3D Sport este 60% customizabila, cu spuma de densitate redusa integrata in zonele cheie pentru un confort si suport crescut.

- Performance Fit de la Lange ofera un last fix dar totodata confortabil, proiectat pentru schiorii cu talpa piciorului medie sau pentru schiorii ce doresc mai putina presiune pe picior pentru un confort mai indelungat.

Produse similare

Au cumpărat și clienții