schiuri ATOMIC REDSTER XT Orange/blue, Power WOODCORE, TITANIUM energyzed + Atomic Mercury 11
stoc epuizat
Reducere 60%
2 550 lei

1 025 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY_1076
Fabricant:
ATOMIC
Legături:
Atomic Mercury 11
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom / Slalom uriaș
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

XT este o versiune mai îngăduitoare a Redster XTi, dar totuși o fiară care sculptează zăpada tare crescută în curse, menită pentru viteze care vă vor scoate biletul dacă patrula vă poate prinde.

Colecția Redster include trei modele de sculptori inspirați de curse pentru tehnicienii din zăpadă dură, care iubesc viteza și forțele G. Sunt construite pentru o greutate maximă, umiditate, aderență pe margine și stabilitate-performanță la viteză mare, chiar în comparație cu un schi de curse legal FIS, cu un pic de versatilitate all-mountain pentru sculptorii de agrement. Toate sunt construite pe miezuri dense de lemn cu armare metalica pentru calm de mare viteza si constructii puternice de perete lateral pentru o aderenta optima a marginilor de zapada tare.

Partea superioară a liniei Doubledeck 3.0 este în mod tradițional cambrată pentru o mușcătură maximă a muchiei vârf la coadă; modelele XT au un pic de basculant de vârf pentru intrări de viraj ușor mai libere, asemănătoare Ligety. Toate au o rază de tăiere laterală care împarte diferența dintre slalom și GS (XT înseamnă Cross Turn) - ideală pentru setul de traseu tipic al ligii de bere.

Caracteristici:

  • Manevrare usoara la orice viteza
  • Perfect pentru viraje lungi și scurte

Constructie:

  • Miez: Power Woodcore
  • Stabilizator din titan
  • Peretele lateral complet
  • Race Rocker