schiuri SALOMON 24hrs MAX Ti2, woodcore, titan + Salomon XT 10 ( stare TOP )
stoc epuizat
Reducere 68%
3 750 lei

1 200 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY_1232
Fabricant:
SALOMON
Legături:
Salomon XT 10
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
All mountain / All round / Slalom uriaș / Slalom
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Ideal pentru un schior puternic, care are viteză mare și viraj mai lungi, dar căruia îi place să poată amesteca lucrurile și el, sculptează ca un schi de curse și are putere într-o varietate de condiții, dar mult mai puțin obositor și mai ușor de manevrat deci mai potrivit pentru utilizare generală pe tot parcursul zilei.

Sistemul de amortizare activ Powerline Titanium înfășoară o bară de titan care întărește schiul longitudinal într-o manta de cauciuc și se combină cu inserții Pulse Pad pentru a absorbi vibrațiile și pentru a oferi un contact puternic și aderență schiul/zăpada. Laminatele Double Ti îmbunătățesc, de asemenea, performanța pe pârtie prin întărirea torsiunii schiului pentru reacție și control imediat.

Cel mai scurt și cel mai jos vârf Carve Rocker de la Salomon face vârful puțin mai ușor de controlat, în timp ce lasă muchia eficientă maximă și cambra pe toată lungimea pentru aderență, acționare și ținere a muchiei pe zăpada tare pentru sculptură de mare viteză. Vârful semi-twin la prima vedere pare puțin ciudat pentru acest tip de schi, dar face coada mai versatilă și vă permite să faceți mai mult decât doar sculptură.

Constructie:

  • control sporit
  • agil și jucăuș
  • Miezul din lemn reduce vibrațiile
  • Carve Rocker
  • Construcție Powerframe Ti
  • perete lateral ABS
  • Laminate Double Ti
  • Tampoane de puls pentru contact optimizat cu zapada
  • Semi Twin Tail

TEHNOLOGIE:

Powerline Titanium - sistem de amortizare activ din titan, care combină performanța, controlul, confortul și fiabilitatea

Laminat dublu TI - stratul dublu de titan de 0,4 mm pe fiecare parte a miezului îmbunătățește performanța schiului pe piste îngrijite, precizia și aderența marginii

Pereții laterali complet Sandwich - Pereții laterali sandwich permit un contact excepțional între schi și zăpadă

Full Woodcore - tot lemnul