schiuri SALOMON 24hrs MAX Ti2, woodcore, titan + Salomon XT 10 ( stare TOP )
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 69%
3 700 lei

1 175 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY_1232
Fabricant:
SALOMON
Legături:
Salomon XT 10
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom / Slalom uriaș / All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Lungime schi:
178;
Parametri:
120-73-105 (178cm);
Radius:
16 (178cm);
Mijloc:
73 (178cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

Schiurile Salomon 24 HOURS MAX sunt ferme, stabile și ușor de controlat. Datorită profilului Carve Rocker sunt perfecte pentru carving zilnic.

Carve Rocker - proiectat pentru performanță în zăpadă grea - extrem de scurt, cu un profil scăzut de tip rocker în vârf - oferă o senzație de carving instantanee și control precis și ușor

Camberul de sub picioare asigură stabilitatea, aderența pe muchii și oferă schiurilor o reflecție excelentă.laminat dublu TI: două straturi de titan, fiecare dintr-o parte a nucleului, care crește rezistența în zăpadă grea - precizie crescută, aderență pe margini și reacție mai bună a schiurilor

PULSE PAD: stratul de cauciuc de pe margine, în zonele critice, asigură o deplasare continuă și contact mai bun al schiurilor cu zăpada.ridicare medie a călcâiului: ridicare ușoară a zonei din spate a schiului, care crește toleranța și controlul în toate condițiile

Strat exterior sferic

Vârf și călcâi consolidat

Pulse pad/ Oversize pulsepad

Strat de elastomeri de-a lungul marginii schiului, ajută la eliminarea vibrațiilor și un contact mai liniștit și mai lin cu zăpadă.

Carver Rocker

Extrem de scurt și rocker jos în combinație cu un sidecat larg la vârf, asigură manevrabilitate și viraj ușor, fără să pierdeți din precizie și stabilitate pe margini.

Oversize active contact sidewalls

Construcție medie tip sandwich cu ABS (70%). Aderență puternică a marginilor și distribuție fluentă a energiei pe pârtie.

Powerframe ti

Construcție a nucleului dintr-un strat cu conținut de titan. Îmbunătățește performanța și reduce efortul pe întreaga durată a turei.

Produse similare

Au cumpărat și clienții