placa snowboard femei NITRO MYSTIQUE, White, Woodcore, HYBRID/rocker ( stare TOP )
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 43%
2 125 lei

1 225 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
SNB_18093
Fabricant:
NITRO
Pentru cine:
Femei
Profil:
Hybrid / Rocker
Lungime:
149; 155;
Parametri:
28,2-23,7-28,2 (149cm); 29-24,5-29 (155cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

PREȚUL NU INCLUDE LEGĂTURILE: Legăturile vi le puteți cumpăra ulterior în funcție de sortiment în secția LEGĂTURI PENTRU SNOWBOARD.

Construita pentru rideritele care cauta o placa usor de folosit si forgiving, Nitro Mystique iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru a progresa in mod natural si sa transformi fiecare zi pe munte in cea mai tare iesire ever.

Forma directional twin face ca aceasta placa sa iti permita aterizari usoare in switch cat si control in zonele mai complexe. Aceasta alaturi de profilul hibrid Gullwing, fac din Mystique, un partener de incredere de fiecare data.

Profilul Gullwing reprezinta unica forma hibrid disponibila in catalogul Nitro, oferind tot ceea ce este mai bun din ambele lumi ale snowboardingului, avand rocker sub fiecare picior pentru un plus de raspuns si camber intre legaturi pentru flotabilitate in powder dar si putere in snowpark.

Miezul Powercore II este construit pentru a oferi performanta maxima si putere, fiind realizat din lemn de plop cu insertii de lemn de mesteacan pentru forta in pop, raspuns optim si mai ales acel snap atunci cand te pregatesti sa dai un trick.

Sidecut-ul radial este cel mai simplu si mai folosit in intreaga industrie, oferind un singur radius astfel placa devenind cat se poate de versatila si previzibila.

Laminarea su tehnologie Bi-Lite ofera un plus de protectie specific boardurilor Nitro dar si un stil si o senzatie unica atat la atingere cat si la coborare.

Talpa este realizata folosind tehnologia Premium FH Extruded, rezistenta, rapida si cat se poate de usor de intretinut, rezistand cu succes la orice abuz este supusa, fie ca ataci railurile in snowpark sau aterizez pe asfalt cand iesi seara la o sesiune cu prietenii.Caracteristici:

- Forma Directional Twin;

- Profil Gullwing cu rocker sub picioare pentru control si camber intre legaturi pentru precizie;

- Sidecut Radial simplu si previzibil;

- Standard Core Profile din lemn de plop;

- Miez Power Core 2 din lemn de plop combinat cu mesteacan pentru extra pop si putere;

- BI-Lite Laminates pentru protectie;

- Talpa Premium FH Extruded ultra rezistenta si usor de intretinut;

- Stil All mountain;

- Flex 4;

- Nivel intermediar.

Produse similare

Au cumpărat și clienții