placa snowboard NITRO PRIME FLAME, directional TWIN, woodcore, sidewall, FLATout ROCKER
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 53%
1 825 lei

875 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
SNB_18096
Fabricant:
NITRO
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Profil:
Flat / Rocker
Lungime:
152;
Parametri:
29,5-25,3-29,5 (152cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

PREȚUL NU INCLUDE LEGĂTURILE: Legăturile vi le puteți cumpăra ulterior în funcție de sortiment în secția LEGĂTURI PENTRU SNOWBOARD.

Un adevarat model all mountain, placa Nitro Prime este destinata riderilor care sunt pe panta ascendenta in invatara tainelor snowboardingului si cauta un echipament care le poate face pe toate. Comportandu-se in mod egal atat in zapada mare cat si in park, Prime este echilibrata si iti va permite atat sa explorezi sidecountryul cat si railurile, pana cand vei face o tranzitie naturala spre stilul care te pasioneaza.

Forma Directional o face usor de controlat iar aceasta combinata cu profilul Flat-Out fac din Prime un profesor pe cinste pentru riderii care inca nu se pot hotari daca se simt mai bine in park sau in backcountry.

Profilul Flat-Out reprezinta hibridul penfect intre Zero si Reverse camber, avand nose-ul si tail-ul ridicate inaintea punctelor de contact traditionale in timp ce restul placii este dreapta astfel putind initia viraje mult mai usor si facand-o per total mai forgiving.

Sidecut-ul radial este cel mai simplu si mai folosit in intreaga industrie, oferind un singur radius astfel placa devenind cat se poate de versatila si previzibila.

Miezul Power Core este realizat integral din lemn de plop de cea mai buna claitate, oferind astfel o greutate scazuta si combiatia perfeta intre precizie, putere si flex.

Laminarea su tehnologie Bi-Lite ofera un plus de protectie specific boardurilor Nitro dar si un stil si o senzatie unica atat la atingere cat si la coborare.

Talpa este realizata folosind tehnologia Premium FH Extruded, rezistenta, rapida si cat se poate de usor de intretinut, rezistand cu succes la orice abuz este supusa, fie ca ataci railurile in snowpark sau aterizez pe asfalt cand iesi seara la o sesiune cu prietenii.

Caracteristici:

- Forma Directional;

- Profil Flat-Out cu puncte ridicate inaintea zonelor traditionale pentru a face placa mai forgiving;

- Sidecut Radial simplu si previzibil;

- Standard Core Profile din lemn de plop;

- Miez Power Core din lemn de plop usor, puternic si rezistent;

- BI-Lite Laminates pentru protectie;

- Talpa Premium FH Extruded ultra rezistenta si usor de intretinut;

- Dimensiune standard si wide;

- Stil All mountain;

- Flex 5;

- Nivel intermediar.

Produse similare

Au cumpărat și clienții