cască de schi/snowboard ALPINA BIOM black/matt, reglabilă
Delivery
Folosit Pe stoc recomandăm
Reducere 70%
500 lei

150 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
HELM_1606
Fabricant:
ALPINA
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Perimetru cap:
54; 55; 56; 57; 58; 59; 60; 61; 62;

Casca pentru ski si snowboard Alpina Biom este alegerea perfecta pentru utilizatorul ce doreste o casca bine tehnologizata la un pret atractiv.

- Hard Shell : Combinatia intre carcasa tare, rezistenta la lovituri cu absorbia vibratiilor si captuseala de la interior, asigura securitate maxima. La modelele folosite pentru competitii exista posibilitatea de montare a unei protectii pentru barbie.

- Venting System : Orificii de aerisire in punctele principale ale castii care protejeaza in mod eficient impotriva supraincalzirii si ofera o senzatie de racire.

- Removable Earpads : Posibilitatea de detasare a protectoarelor pentru urechi in timpul practicarii sportului pe vreme insorita.

- Changeable Interior : Activitatile fizice cauzeaza transpiratia. Din aceasta cauza Alpina a dezvoltat un strat de interior care poate fi scos din casca rapid si usor. Captuseala se poate spala cu apa calda si detergent si poate fi reutilizata.

- Run System : Toate castile Alpina se pot ajusta perfect, in cateva secunde, chiar si cu manusi, datorita discului situat in partea din spate.

- Y Clip conecteaza cureaua din fata si din spate si le fixeaza confortabil sub ureche. Ajustarea curelelor se face foarte usor si cu precizie.

Produse similare

Au cumpărat și clienții