placa snowboard BURTON PROCESS EXPERIENCE white/black, woodcore, ALL mountain, CAMBER/flat ( stare TOP )
Delivery
Folosit Pe stoc recomandăm
Reducere 44%
2 750 lei

1 550 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
SN190064
Fabricant:
BURTON
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Profil:
Flat / Camber
Cele mai vandute:
Cele mai vandute
Lungime:
144;
Parametri:
28,1-24,2-28,1 (144cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

PREȚUL NU INCLUDE LEGĂTURILE: Legăturile vi le puteți cumpăra ulterior în funcție de sortiment în secția LEGĂTURI PENTRU SNOWBOARD.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<p>

Este timpul să te desprinzi și să te distrezi puțin. Urmează învățăturile ursului Gary și relaxează-te puțin, omule. Snowboardul Burton Process este un geamăn ușor, cu un profil flexibil de unt și un vârf și coadă înțepate pentru acces instantaneu la toate presele și formele de viraj murdare din repertoriul tău. Procesul este extrem de distractiv și jucăuș, cu capacitatea de a transforma cea mai plictisitoare alergare de pe munte într-un festival de râs plin de trucuri pe teren plat și momente bune.

Tip basculant

PurePop Camber – O evoluție a formei tradiționale de cambra, profilul PurePop Camber prezintă zone plate subtile chiar în afara picioarelor dvs. pentru a amplifica pop și pentru a adăuga jucăuș la snap și răspunsul camber. Secțiunile de vârf și coadă cu ridicare timpurie se rotesc și plutesc cu o senzație fără prindere.

Contracta

Twin Flex – Flexul este perfect simetric de la vârf la coadă pentru o plimbare echilibrată, care este la fel de versatilă obișnuită sau comutatoare.

Personalitate – Jucăuș – Mediu

Formă

Twin – Perfect simetric pentru o plimbare echilibrată care este la fel de versatilă obișnuită sau comutatoare. Jib, spin, stomp și unt cu un echilibru mai mare de mobilitate în stil liber și stabilitate asemănătoare pisicii, indiferent în ce direcție îl îndreptați.

Pro-Tip – Un vârf conic și grosimea cozii reduce greutatea balansării pentru o mobilitate mai ușoară.

Scoop – Această scoatere exagerată de vârf și coadă ridică marginile pentru o senzație mai relaxată, mai iertătoare, care adaugă distracție fără prindere atunci când călărești orice, de la o cutie până la genunchi până la pow până la gât.

Miez

Miez Super Fly II™ 700G certificat FSC™ – Lemnurile mai puternice și mai ușoare vizează anumite zone ale miezului pentru a oferi pop, rezistență și greutate redusă.

Dualzone™ EGD™ – Granulația lemnului este poziționată de-a lungul marginilor degetelor și călcâiului pe două zone continue, perpendiculare pe restul miezului de lemn pentru o fixare constantă a marginilor și o rezistență sporită.

Squeezebox – Cel mai versatil profil Squeezebox de la Burton îmbunătățește pop și performanța prin echilibrul dintre secțiuni de miez mai groase și mai puternice cu secțiuni mai subțiri și mai flexibile. Energia riderului este transferată spre exterior de sub picioare, energizează vârful și coada, făcând placa mai rapidă, mai stabilă și mai ușor de manipulat.

Laminate

Fibră de sticlă Triax™ – Flexibilitate și răspuns versatil pentru orice, de la mini până la mega shred.

Baza

Bază sinterizată - Durabilă și foarte poroasă, obțineți o durabilitate suplimentară și o absorbție superioară a cerii pentru o alunecare generală mai bună.

Margini

Frostbite Edges – Frostbite se extinde ușor sub legături pentru o rezistență extraordinară a marginilor în condiții grele, înghețate. Puternice atunci când ai nevoie de ele, jucăușe când nu ai, Frostbite Edges sunt înfometate de ambalaj tare, rămânând netede, curgătoare și iertătoare.

Produse similare

Au cumpărat și clienții