schiuri freeride STOCKLI STORMRIDER 107 SR-107, graphite, titanal, woodcore + Salomon Z10
Folosit stoc epuizat
Reducere 74%
6 425 lei

1 700 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY190113
Fabricant:
STOCKLI
Legături:
Salomon Z10
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Freeride / Freestyle / All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<p>

Schiurile au o suprafață deteriorată - glazura superioară este deteriorată (vezi foto), dar acest lucru nu afectează caracteristicile de călărie. Există o reducere semnificativă la schiuri. Desigur, pot fi reparate de un service profesionist.

Stockli Stormrider 107 este un schi puternic pentru schiorii agresivi care doresc să coboare cât mai repede posibil pe munte cu pricepere și grație. Fabricat cu tehnologia TRI Stockli, Stormrider 107 are o inserție de carbon centrată care mărește rezistența la torsiune și puterea schiului, în timp ce îl face mai ușor, și inserții din fibră de carbon (TRI Triple Range Inserts) în vârf și coadă care îmbunătățesc manevrabilitatea.

Titec (Tehnologia Titanal) menține schiul și mai puternic și mai ușor, având un strat de Titanal peste miez. Stormrider 107 are Powder Rocker care utilizează o curbură mai lungă a lopeții pentru o plutire mai bună și o inițiere mai rapidă a virajului, permițându-vă să folosiți mai puțină energie în timp ce schiați. Pereții laterali 3AX sunt întăriți cu fibră de sticlă pentru a amortiza vibrațiile de la bază și laterale. Tehnologia SST (Sandwich Sidewall Technology) de la Stockli înseamnă că Stormrider este fabricat strat cu strat pentru a-l face foarte precis la întoarcere și pentru a avea cel mai mare transfer de energie posibil.

Stormrider 107 are un miez Super Light care folosește lemn de balsa sau fuma pentru a fi incredibil de stabil, menținând în același timp o greutate totală foarte mică. Dacă doriți să vă îndreptați și să coborâți orice pârtie posibilă, în limite sau în afara pârtiei, în afara pârtiei sau pe, Stockli Stormrider 107 este schiul pentru dvs.

CARACTERISTICI:

  • Pulbere Rocker
  • Miez Super Light
  • SST Pereți laterali
  • Inserții cu gamă triplă TRI
  • Titec