schiuri ELAN AMPHIBIO 10 Ti PS, Waveflex tech., titan, woodcore + Elan EL 11 ( stare TOP )

Delivery
Folosit Pe stoc recomandăm
Reducere 61%
2 575 lei

1 025 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY190164
Fabricant:
ELAN
Legături:
Elan EL 11
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat
Lungime schi:
152;
Parametri:
125-76-105 (152cm);
Radius:
11,5 (152cm);
Mijloc:
76 (152cm);

Muchiile grosiere și talpa în stare perfectă.

Schiurile Elan AMPHIBIO 10 TI PS sunt alegerea ideală pentru toate tipurile de pârtii și terenuri. Aceste schiuri universale au o tehnologie inovatoare Amphibio și o mare flexibilitate, care te fac regele pârtiilor.

Schiuri universale

Sunt bune și pentru zăpadă afânată

Tehnologie Amphibio

Mono Titanium

Pe partea superioară a nucleului de lemn este plasat un strat de titan, rezultatul este o reacție a schiurilor mai bună. Flancurile laterale Mono Titanum, garantează longevitate a schiurilor și flexibilitate originală

Nucleu de lemn power

Nucleu de lemn Power compus din fâșii de lemn, care sunt legate vertical și laminate, unde în interiorul nucleului sintetic formeză un cadru rigid. Acest cadru asigură stabilitate ridicată la torsiune și manevrabilitate. Oferă o aderență mai bună la margini și flexibilitate uniformă.

Amphibio 4D

Tehnologia Amphibio 4D este absolut inovatoare deoarece utilizează titan. Folosește nucleu de lemn Response Frame în combinație cu titan (dublu) și profil Amphibio®.

Power Shift este un sistem de legare cu construcție flexibilă free-flex plate-in-plate (“placă în placă”), care contribuie la o putere maximă și o performanță excelentă. Are un profil subțire din compozite ușoare și materiale care amortizează excelent vibrațiile, asigurând un transfer de energie lin și performanțe precise de conducere.

DST

Construcția Dual Sidewall combină pereții laterali verticali pentru o prindere optimă a canturilor de construcția Cap și parțial cu margine laterală exterioară a schiului, ceea ce permite ca virajul să se facă lin dacă schiorul dorește. Această combinație de tehnologii oferă rezistență, performanțe excelente de manevrare și o aderență foarte bună pe canturi.

Nucleul lemnos Power este format dintr-un cadru de plop, conectat vertical datorită unui strat laminat pentru stabilitate mai mare la torsiune și control excelent al schiurilor. Această construcție compozită contribuie, de asemenea, la o mai bună menținere a marginilor în zona din față și spate, ceea ce oferă flexibilitate constantă pe toată lungimea.

Produse similare

Au cumpărat și clienții