schiuri HEAD SHAPE 3.0, intelligence, power fiber jacket, grip walk + Tyrolia PR 10
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 51%
1 775 lei

875 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY190195
Fabricant:
HEAD
Legături:
Tyrolia PR10
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat
Lungime schi:
156;
Parametri:
121-69-105 (156cm);
Radius:
10,5 (156cm);
Mijloc:
69 (156cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

Schiuri de coborâre Head SHAPE 3.0 , adecvați pentru ture de agrement și ușor sportive. Distrează-te în timp ce schiezi.

ERA 3.0

Schiurile HEAD au tehnologia ERA 3.0 ceea ce simplifică schiatul și oferă o lățime mai mare a zonei active în orice teren. Și astfel fac ca să devină mai buni sportivii consacrați dar și schiorii care au un stil universal liber. Oricine poate de acum să schieze. Allride Rocker

Un control perfect și o îmbunătățire a stilului. Am introdus o cantitate de rocker foarte bine ajustată în fiecare model pentru a asigura performanțe maxime pentru schiori de orice nivel. Controlul este mai ușor pentru toți schiorii, obținându-se chiar și o versatilitate mai mare pe zăpadă moale.

Radius progresiv pentru viraje excepționale. Cu un radius progresiv, ai nevoie de 50% mai puțină forță a piciorului pentru a te putea bucura de un contact complet cu marginea. Mai multe margini pe zăpadă = un contact mai bun al muchiei.

Amortizare intellirise pentru o stabilitate controlată. Sunt înlăturate vibrațiile neplăcute ale vârfului care apar cu rocker obișnuit. Aceste schiuri sunt cu mult peste acest nivel.

Produse similare

Au cumpărat și clienții