schiuri HEAD SUPERSHAPE i.SPEED SW 2019, ERA 3.0s, GRAPHENE, KERS system, grip walk + Head PRD 12
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 55%
3 775 lei

1 700 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY190202
Fabricant:
HEAD
Legături:
Head PRD 12
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom / Slalom uriaș / All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Lungime schi:
163;
Parametri:
123-68-103 (163cm);
Radius:
12,7 (163cm);
Mijloc:
68 (163cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

Schiuri carving Head SUPERSHAPE I.SPEED SW , sunt înguste și orientate pe performanță, adecvate pentru schiori mai experimentați care schiază rapid și iubesc viteza. Oferă, de asemenea, talpă rapidă, construcție Worldcup tip sandwich, concepută manual, a vârfului pentru precizie, ascuțire și putere generată de tehnologia Graphane, care garantează ușurința și un flex armonizat pentru o fuziune și reacție mai ușoară. Viteza nu a fost niciodată atât de curată.

ERA 3.0 S:Seria supershape a fost astfel denumită datorită perfecționismului.

Acum seria Supershape sa îmbogățit cu tehnologia ERA 3.0 S. Este varianta sportivă de mai multe design-uri concepută cu inovația și inspirație din competiții, acum cu noile tehnologii Rocker, Radius și Recut.

Cu o V-formă absolut unică, nu este vorba doar de un schi nou, dar este o experiență de schiat total diferită. Noul model Supershape cu tehnologie ERA 3.0 S este o combinație de toate stilurile carve cu tehnologie de competiție și îmbogățit cu mecanism de virare și capacitatea schiurilor de a inspira schiorii de toate nivelurile. 10 % rocker și 90 % camber este combinată astfel încât să impresioneze. Cu stratul suplimentar de fibre inteligence, oferă putere explozivă, control și reacție.

KERS:Un sistem de recuperare a energiei cinetice ... O extraordinară creștere a randamentului

Tehnologia KERS funcționează ca un turbocompresor, care oferă o putere suplimentară și accelerare prin creșterea rigidității părții din spate a schiului în curbe. Efect: o creștere a forței care îl catapultează pe schior în virajul următor. La fel ca atunci când un pilot de Formula 1 apasă un buton pentru o doză suplimentară de viteză. Tehnologia HEAD KERS este un sistem electronic, complet automat și integrat.

Cum funcționează:Schiurile sunt expuse la încovoiere maximă la sfârșitul virajului În acest moment, microcipul activ eliberează energie în fibrele din spatele schiului. Drept urmare, se rigidizează și mărește imediat suspensia pentru o accelerație maximă la sfârșitul virajului.

Produse similare

Au cumpărat și clienții