schiuri ROSSIGNOL PURSUIT 200 carbon LTD, Power Turn rocker, PROPtech + Look Xpress 10 ( stare TOP )
Delivery
Folosit Pe stoc recomandăm
Reducere 56%
2 300 lei

1 025 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY190236
Fabricant:
ROSSIGNOL
Legături:
Look Xpress 10
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat
Cele mai vandute:
Cele mai vandute
Lungime schi:
149; 156;
Parametri:
126-74-111 (149cm); 126-74-111 (156cm);
Radius:
11 (149cm); 12 (156cm);
Mijloc:
74 (149cm); 74 (156cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Noul Rossignol Pursuit 200 Carbon este un schi grozav pentru acel adevărat începător sau adolescent în creștere care caută să învețe cum să creeze o viraj adecvată. Nou în acest sezon pentru schiurile din față de la Rossi este Prop Tech, care permite flexiei de torsiune a schiului să se adapteze la schimbările de teren pentru mai multă capacitate de reacție și mai multă ținere a muchiei, chiar și la viteze mai mici pentru un începător.

Vârful Prop trage materialul mai greu departe de vârful schiului pentru a reduce greutatea de balansare pentru o manevrare mai ușoară. Power Turn Rocker are o cantitate mică de rocker în vârf pentru inițierea rapidă a virajului. Un standard de lungă durată la sculptorii lui Rossignol este Oversized Sidecut, care oferă o fixare completă a muchiei pentru un control îmbunătățit, chiar și atunci când lucrurile devin puțin înghețate sau ferme.

Miez din lemn de plop : construcția peretelui lateral din ABS cu miezul din lemn de plop transferă suport cu o progresivitate și siguranță excelente. Această construcție extrem de progresivă îi ajută pe schiori să-și dezvolte jocul în timp ce se distrează mai mult, indiferent de teren. Puterea variază în funcție de fibra de sticlă, grosimea miezului și curbă.

Tăiere laterală supradimensionată : Combinând tăieturi laterale de sculptură adâncă cu lățimi mai largi și moderne ale taliei, OVERSIZE SIDECUT oferă o precizie puternică de sculptură și o aderență a marginilor cu stabilitate și control sporit.

Power Turn Rocker : Performanță netedă la sculptură și stabilitate pentru performanță ridicată pe traseul de schi. Există 90% cambra tradițională sub picior pentru putere și aderență la margine pentru un snap exploziv cu 10% rocker la vârf pentru inițierea mai rapidă a virajului.

Produse similare

Au cumpărat și clienții