schiuri SALOMON S/RACE SHOT SL 2020, Ti2, woodcore, pulse pad + Salomon Z 12 ( stare TOP )

Delivery
Folosit Pe stoc recomandăm
Reducere 53%
3 975 lei

1 875 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY190247
Fabricant:
SALOMON
Legături:
Salomon Z12
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Lungime schi:
155; 160;
Parametri:
122-68-105 (155cm); 121-68-105 (160cm);
Radius:
11 (155cm); 13 (160cm);
Mijloc:
68 (155cm); 68 (160cm);

Muchiile grosiere și talpa în stare perfectă.

Dacă iubești adrenalina și viteza, schiurile Salomon S/RACE SHOT SL sunt perfecte pentru tine. În plus oferă energie corectă și încrederea de care ai nevoie. Datorită construcției nucleului din lemn, sandwich-uului sidewall și a Edge Amplifierului fiecare viraj va fi simplu, fără efort.

Laminat dublu TI: două straturi de titan, fiecare dintr-o parte a nucleului, care crește rezistența în zăpadă grea - precizie crescută, aderență pe margini și reacție mai bună a schiurilor

PULSE PAD: stratul de cauciuc de pe margine, în zonele critice, asigură o deplasare continuă și contact mai bun al schiurilor cu zăpada.strat exterior: TPU structurat

Vârf și călcâi consolidat

Pulse pad/ Oversize pulsepad

Strat de elastomeri de-a lungul marginii schiului, ajută la eliminarea vibrațiilor și un contact mai liniștit și mai lin cu zăpadă.

POPLAR WOOD

Nucleul POPULAR WOOD este garanția unei combinații echilibrate de greutate redusă, flexibilitate, energie și stabilitate.

EDGE AMPLIFIER

Un sistem integrat Edge Amplifier permite cu o mai mare eficiență transmiterea pe verticală a energiei către marginile schiurilor pentru folosință maximă a marginilor chiar și pe suprafețe înghețate, ajutând astfel la luarea virajelor. Chiar și schiorii mai puțin experimentați se pot bucura de experiența unui control perfect.

FULL SANDWICH SIDEWALLS

Full Sandwich Sidewalls: Pereții laterali asigură stabilitatea, precizia și aderența excelentă pe toată lungimea muchiei, în special la viteze mai mari, îmbunătățind performanța generală a schiului.

TIP & TAIL PROTECTOR

Protecția capetelor schiului crește durata de funcționare și asigură o formă vizuală atractivă a schiurilor chiar și după o utilizare intensivă.

DOUBLE TI

Două straturi de titan, deasupra și dedesubtul miezului, îmbunătățesc calitățile muchiei, precizia și viteza de reacție, îmbunătățind considerabil performanța la schi, în special pe suprafețele mai tari.

Produse similare

Au cumpărat și clienții