clăpari schi femei FISCHER TRINITY 110 VACUUM, WHITE, SOMATEC, micro, macro, VACUUM fit ( ca NOI )

Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 69%
2 500 lei

775 lei

Tabel conversie
Mondo Point:
Men´s Shoe Size (Canada/USA):
Women´s Shoe Size (USA):
Europe:
U.K.:

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LK190062
Fabricant:
FISCHER
Pentru cine:
Femei
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat / Expert
Tip clăpari:
All mountain
Mărime MONDO:
24; 24.5;
Schelet în mm:
288 (24cm); 288 (24.5cm);
Flex index:
110;

Fischer Trinity 110 Vacuum Fit - clapari ski dedicat femeilor cu o tehnica avansata de coborare. Beneficiaza de tehnologia VACUUM FIT care ofera potrivire perfecta, claparul este mai usor (-15 %) si amortizeaza vibratiile mult mai bine.


- Full Custom Thermo Toebox Materialul de neopren elastic asigura potrivirea perfecta a piciorului la varf in clapar si ofera o izolatie termica excelenta.

- Ultralon Padding : O pernita situata in zona gleznei (folosita si in Cupa Mondiala) fabricata dintr-un amstec de gel si pluta asigura fixarea perfecta a piciorului in clapar si o pozitie confortabila a clacaiului.

- Ciorap Interior : Motion Support Liner : Constructie speciala a ciorapului interior al claparului pentru o fixare mai buna a piciorului in timpul mersului.

- Rapid Slide System : Un material deosebit de moale a fost inserat fara nici o cusatura la intrarea piciorului in clapar pentru a asigura un nivel de comfort care pana acum se credea ca nu poate exista in momentul incaltarii unui clapar.

- Heat System Ready : Ciorapul interior este pregatit pentru a i se atasa un sistem de incazire. Tot ce trebuie facut este sa infileteze cablul sistemului de incazire si sa fie atasate bateriile. Poate fi utilizat impreuna cu orice sistem standard de incalzire.

- Fur Lining : Captuseala de blana pentru izolare termica optima si potrivire comfortabila pe picior.

- Full Thermofit : Ciorapul interior este termoformabil pentru o potrivire excelenta pe picior.

Produse similare

Au cumpărat și clienții