schiuri ATOMIC REDSTER edge SL piste rocker, woodc., titan, handmade + Atomic XT 12
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 71%
3 950 lei

1 150 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY_0143
Fabricant:
ATOMIC
Legături:
Atomic XT 12
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Lungime schi:
150;
Parametri:
119,5-70-105 (150cm);
Radius:
10,5 (150cm);
Mijloc:
70 (150cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Două inserții de titan măresc rigiditatea, astfel încât puterea este transferată direct la margini în timpul virajelor; nivelul de aderență este senzațional. Datorită Piste Rocker, schiorul poate depasi Redster Edge SL extrem de ușor, în timp ce virajele scurte sunt de asemenea un joc de copil.

Peretele lateral cu inserții Shockilla reprezintă un adevărat pas înainte în ceea ce privește economisirea energiei: aceste inserții speciale amortizează vibrațiile, astfel încât Redster Edge SL alunecă cu o finețe fără precedent.

Piste Rocker din vârf face doar partea din față a schiului mai controlabilă și inițierea virajului mai lină. Un miez complet din lemn cuplat cu inserții laterale Shockzilla asigură o absorbție eficientă a șocurilor pentru un contact puternic și aderență schi-zapada, în timp ce cele 2 straturi de titan oferă o mare rezistență și stabilitate pentru reacții imediate.

Camberul este puternic, iar coada este rigidă, așa că acesta este un schi care are o mulțime de pop și rebound și care te dă afară dintr-o viraj și în următorul. Un schi de pârtie puternic și agresiv în stil slalom, cu multă atitudine.

Produse similare

Au cumpărat și clienții