clăpari schi NORDICA SPORTMACHINE 90 R, RED/black, ANTIBACTERIAL, micro, macro, EASY step in, canting
Folosit stoc epuizat
Reducere 57%
1 500 lei

650 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LK190192
Fabricant:
NORDICA
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Tip clăpari:
All mountain

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<p>

Ghetele de schi Nordica Sportmachine 90 R combină o formă de lățime medie de 102 mm cu construcția Tri Force dovedită a Nordica, care plasează materialele plastice cu diferite rigidități acolo unde sunt cele mai necesare.

O opțiune bună pentru schiorii cu picioare mai late care au depășit echipamentul de închiriat și doresc să-și continue calea pe curba de învățare fără dureri de picioare.

Potrivi

Ultima: 102 mm – Se potrivește bine picioarelor mai largi și cu volum mai mare. Cu 7 mm mai mult volum manșetă, cu 4 mm mai mult volum în pas comparativ cu Speedmachine.

Tehnologie Infrared Fit – Tehnologie de personalizare care folosește o lampă cu infraroșu pentru a încălzi zonele cu probleme la temperatura perfectă pentru modificarea de către un bootfitter. Cizma nu va fi deteriorată de elementul de încălzire, iar procesul elimină greșelile de personalizare.

Contracta

Flex: 90 – Flex mediu, perfect pentru dezvoltarea schiorilor avansați intermediari și mai ușori.

Căptușeală

RTL Fit – Căptușeală anti-bacteriană 3D Comfort cu catifea Tech

Materiale și design Shell

Construcție Tri-Force – Un design modern și ușor, cu o coloană și șasiu din PU sau Triax dur, este combinat cu un înveliș pentru picior mai moale din PU sau Triax și un material extra moale peste copt. Permite o mai bună înfășurare în jurul piciorului și personalizare fără a pierde rigiditatea.

Poziție

Profil reglabil al manșetei – Mecanismul cu profil ajustabil al manșetei de la Nordica permite ajustarea între o poziție mai agresivă și mai neutră. Se potrivește cu majoritatea dimensiunilor de picioare, ținându-vă pe deal mai mult timp.

Catarame

4 Catarame din aluminiu cu microajustare

Curea de putere

Curea de alimentare de 35 mm

Unic

Tălpi PU