clăpari schi femei NORDICA TRANSFIRE R3R W, Blue/white, antibacterial, comfort fit, canting ( stare TOP )
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 77%
1 700 lei

400 lei

Garantam marimea MONDO POINT.

Alte dimensiuni sunt doar informative.

Mondo Point:
Men´s Shoe Size (Canada/USA):
Women´s Shoe Size (USA):
Europe:
U.K.:

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LK_0106
Fabricant:
NORDICA
Pentru cine:
Femei
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat
Tip clăpari:
All mountain
Mărime MONDO:
23; 23,5; 24; 24,5;
Mărimea EU:
36,5; 37; 38; 38,5;
Schelet în mm:
275 (23cm); 275 (23.5cm); 285 (24cm); 285 (24.5cm);
Flex index:
80;90;

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<p>

Ghetele de schi Nordica TransFire R3 sunt o combinație excelentă de performanță și confort pentru schiorii de nivel mediu până la avansat.

Potrivirea confortabilă la mijlocul lățimei, combinată cu flexiunea 80/90 și reboundul moderat, va ajuta orice schior care progresează să-și avanseze jocul sau va fi alegerea pentru schiorii avansați deja consacrați care caută o cizmă ultra-confortabilă și ușor de utilizat.

Potrivi

Medium Wide – 102 mm ultima cu Precision Fit Liner pentru confort și control de neegalat.

Închidere la 45 de grade – O cataramă de 45 de grade asigură o reținere maximă a călcâiului prin blocarea călcâiului în buzunarul din spate al cizmei, asigurând în același timp confortul și căldura antepiciorului. De asemenea, permite intrarea și ieșirea super ușoară din portbagaj, indiferent de temperatură

Contracta

Dynamic Performance Code 85-2-M – 85 este pe partea rigidă a cizmelor de înaltă performanță pentru femei Nordica. // 2x (progresie) - rigiditatea cizmei aproape se dublează la cel mai adânc punct de flexie. // Mediu (rebound) returnează bocancul la o rată constantă pentru un stil de schi mai puțin agresiv.

Sport Performance Progressive Flex – Rigiditatea bocancului crește progresiv pe măsură ce bocancul se flexează mai profund pentru a amplifica transmisia de putere către schi. Blocul Sport Performance Flex asigură că bocancului oferă o livrare foarte uniformă a puterii de la schior la schi.

Partea inferioară a zonei Flex este blocată pentru a se asigura că clăparii și schiul se cuplează rapid, oferind securitate imediată noii margini - critică pe zăpadă mai tare. Porțiunea superioară a zonei de flex este complet deschisă, oferind o progresie foarte scăzută și chiar flex, care nu devine copleșitor pentru schiorul de agrement.

Căptușeală

Căptușeală nouă PFP Comfort Fit pentru femei cu blană/blană tehnică – Noi căptușeli cusute manual, concepute pentru un confort și performanță îmbunătățite, cu o cutie crescută pentru zona degetelor de la picioare pentru circulație și căldură îmbunătățite.

Materiale și design Shell

Design cu carcasă în trei piese – Spre deosebire de carcasele tradiționale suprapuse, care se concentrează pe reținerea înainte și în spate, colecțiile Nordica FireArrow, Transfire și Ace folosesc un design de carcasă construit pentru a spori precizia laterală a cizmei. Precizia laterală sporită este cheia pentru un control mai bun al formelor de schi mai noi, mai largi și mai ambițioase de astăzi.

Produse similare

Au cumpărat și clienții